Achtergrondafbeelding
 
 
 

Walking Diner

Een ‘walking diner’ is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten of personeelsuitjes. U komt bij een walking diner op een gezellige manier in contact met verschillende collega’s, omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten. De verschillende gerechtjes zijn allemaal culinaire belevingen en een lust voor het oog. Alle walking diner gerechten samen vormen een heel diner.

De gerechtjes worden uitgeserveerd op servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers en schoteltjes voorbij.

U kunt zelf een keuze maken uit onderstaande walking diner gerechtjes, maar kunt het ook aan ons overlaten.
Wij helpen u graag met het maken van een juiste opbouw en verantwoorde samenstelling van het menu.


Voorbeeld:
Suggestie a: € 32,50
Fijn gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, kruidige croutons, pijnboompitjes en pestodressing                                           

Forelmousse met gerookte zalm

Pittig kerrie soepje met stukjes fijne kip en lente ui

Gegrilde zalmspies gemarineerd in ketjap-knoflookmarinade op een
bedje van wokgroenten

Rundvlees gestoofd in pittige paddenstoelensaus met tuinkruidenpuree

Verse ananas met Grand Marnier en kokos ijs


Suggestie b: € 36,50   
Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola

Licht gebonden vissoepje met gebakken coquilles

Geroosterd stukje kloostervarken, Groningse mosterdzalf en in Franse
cognac gepocheerde pruimen

Gamba spiesje in een pittige peper-karamelsaus en ijsbergsalade

Kalfssukade met tuinkruidenpuree en een portsiroop

Grutze met hangop van yoghurt en vanillecrème



Een greep uit onze andere walking diner gerechten:

Gerijpte geitenkaas met krokante aardappel en tijmdressing
Bruine toast met gorgonzola en zomerhoning
Kruidige pannenkoekjes met geitenkaas en selderij en siroop van vijg                                                                                             Huisgemaakte aardappel salade met Hollandse garnalen, bladerdeegstengels en sesam en kaviaar
Forelmousse met salade en forel
Glaasje Siciliaanse penne met tonijntartaar

                                      

Salade van Hollandse garnalen en avocado met licht gerookte gemarineerde tomaat
Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola
Fijn gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, kruidige croutons, pijnboompitjes en pestodressing
Huisgerookte eend met eendenlevermousse

 

Paprika soepje met geslagen room en Hollandse garnaaltjes
Pittig kerrie soepje met stukjes fijne kip en lente ui
Licht gebonden vissoepje met gebakken coquilles
Gedroogde ham met een moestuintje van bieten, boontjes en radijs
Gamba spiesje in een pittige peper-karamelsaus en ijsbergsalade
Bladerdeeg met lamsragout
Pastinaakmousseline met gebakken coquille en balsamicosiroop

                                         

 

Champagne spoom als verfrissing tussendoor € 5,00
Tomatenrisotto geserveerd met beignets van kabeljauw  en een saus van truffel
Gebakken schelvis met spinazie, gepofte paprika en kreeftenjus
Roergebakken gamba’s met teriyaki en tros tomaatjes met risotto
Gegrilde zalmspies gemarineerd in ketjap-knoflookmarinade op een bedje van wokgroenten
Grote gamba op couscous, lente-ui, peultjes, chili, erwtjes en paprika met teriyakisaus

                                        

Gestoofde maïskip op een puree van bloemkool en tomaat met dragon jus
Hachee van rund en pittige paddenstoelensaus
Geroosterd stukje kloostervarken, Groningse mosterdzalf en in Franse cognac gepocheerde pruimen
Speenvarkenrack met cranberry aardappeltaartje
Kalfssukade met tuinkruidenpuree en een portsiroop
Noedels met shiitake, lente-ui, peultjes, gember, koriander, chili en gemarineerde ossenhaas
Lamsfilet op ratatouille en een saus met gepofte knoflook
Puntje huisgemaakte mini quiche gevuld met groenten en gegratineerd met kaas
Verse ananas met Grand Marnier en kokos ijs
Pure chocolademousse met stoofpeertje en rozengelei
Sinaasappeltaartje met gemarineerd fruit
Citroentaartje met een gelei van cassis
Grutze met hangop van yoghurt en vanillecrème

                                           

Warme kersen met vanille ijs en slagroom
Frambozen pannacotta met chocolade mousse
Bananenbavarois met rode vruchten en een sponge van mandarijn
Huisgemaakte Tiramisu

Wanneer u gerechten uitkiest dan maken we graag een prijs op maat voor u aangezien niet alle gerechten even duur zijn.
Bij verdere vragen of aanpassingen helpen we u graag.

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl