Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 10,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 15,25 € 50,00
  • Vijf gangen Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen tot 20.00 uur
    Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 12,75
  • Tartaar van Kalfshaas gegrilde courgette, spitskoolsalade met taugé, limoen-gamba salsa € 15,50
  • Vis combinatie gepekelde zalm, kabeljauw en gegrilde tonijn met eiersalade en spinazie, krokante noedels en teriyaki gel

    € 14,25
  • Gegrilde courgette vinkje pastasalade, groene asperges en geitenkaas, pomodori tomaat en een gel van komkommer

    € 11,50
  • Cocktail van Hollandse garnalen en een romige cocktailsaus
    € 14,50

Soepen

  • Groninger mosterdsoepvinkje met spekjes en croutons (ook V mogelijk)
    € 7,25
  • Lamsbouillon met paddenstoelen, kikkererwten en blauwschimmel croutons € 7,50
  • Spinaziesoepvinkje met tomaat, feta en pijnboompitten € 7,25

Warme voorgerechten

  • Spies van coquilles pancetta en geroosterde paprika tuinkruiden noedels en jus van kreeft
    € 14,75
  • Lamsragout in bladerdeeg met geitenkaas koekje, couscous en huisgemaakte humus
    € 10,75
  • Roodbaarsfilet groene asperges, beurre blanc met mosselen, zeekraal en kappertjes

    € 12,50

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Tagliatellevinkje gegrilde aubergines, spinazie, pijnboompitten en gorgonzolasaus

    € 17,50
  • Tomaten risottovinkje met paddenstoelen, groene asperges, truffelroomsaus € 17,50
  • Quichevinkje Groente met saus van pesto
    € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Snoekbaarsfilet tomatenrisotto en zeekraal, omringd door kerrie-appelsaus € 23,75
  • Zalmfilet gegratineerd met zuurkool en oude kaas en kappertjes saus € 22,50
  • Zeebaarsfilet met tomatentapenade en basilicum, gegratineerd met Parmezaan op een stamppotje van rucola, gebrande hazelnoten met beurre blanc
    € 25,50
  • Zeetong in roomboter gebakken € 36,75

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Varkenshaas gevuld met serranoham, paddenstoelen en rochebaron, saus van gerookte sjalot

    € 22,50
  • Kalfsstoofpot met rode ui, aubergines, schorseneren met een stamppotje van prei en spek

    € 23,75
  • Tournedos verschillende paddenstoelen, truffelpuree en rode wijnsaus met geitenkaas
    € 32,50
  • Runderentrecôte gepofte aubergines en knoflooksaus € 25,25

Nagerechten

  • Crème brulee van sinaasappel en Grand Marnier, bolletje
    frambozenijs en slagroom met kokoscrumble
    € 9,00
  • Parfait van vanille, gemarineerde appel met harde
    wenerdeeg, hangop, gezoete krokante
    tortilla en karamelsaus
    € 9,00
  • Bavarois van aalbessen met verse aardbeien en balsamico,
    kletskop van munt
    € 9,00
  • Huisgemaakt bosvruchtenijs rotsje van witte chocolade en studentenhaver,
    banaan met gecrushte hazelnoten en gebrand
    met rietsuiker
    € 9,00
  • Westerwoldse aardbeien Vanilleijs en slagroom € 6,75
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl