Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 10,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 15,25 € 50,00
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 13,25
  • Gemarineerde zalm met teriyaki-ketjap, licht gebrand met spitskool cannelloni

    € 12,50
  • Gerookte eendenborst salade van venkel en balsamico glace € 12,75
  • Coquilles carpaccio met salade van wakame en dille-bieslook vinaigrette

    € 14,75

Soepen

  • Groninger mosterdsoepvinkje met spekjes en croutons (ook V mogelijk)
    € 7,25
  • Paddenstoelenbouillon tuinkruiden en crouton van Old Amsterdam € 7,25
  • Pompoensoepvinkje met geitenkaas en croutons € 7,25

Warme voorgerechten

  • Rundersukade gegaard in verschillende kruiden en groenten
    met een stamppotje van andijvie
    € 11,50
  • Doradefilet op peterselie risotto met een tomatenbouillon
    € 12,50
  • Portobello gevuld met verschillende paddenstoelen
    en tijm, gegratineerd met geitenkaas overgoten
    met Westerwoldse honing, op een bedje van rucola
    met gepofte cherrytomaatjes
    € 10,75

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Flensjesvinkje gevuld met groenten en brie met een tomatensaus € 17,50
  • Huisgemaakte loempiavinkje mini paksoi en exotische dip

    € 17,50
  • Mini quichesvinkje aubergine, tomaat, rode ui en geitenkaas
    € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauwfilet roergebakken spinazie, knoflook en pijnboompitten € 24,50
  • Reuze garnalen in knoflook gebakken en afgeblust met teriyaki
    geserveerd met peterselie risotto
    € 26,50
  • Zalmfilet met gegrilde courgette en gegratineerd met
    mozzarella, cannelloni van spitskool en tomatensaus
    € 22,50
  • Heilbotfilet venkel en dille-bieslook vinaigrette € 23,50

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Varkenshaas gevuld met brie en cashewnoten met tijmsaus

    € 22,50
  • Gegrilde runder rib-eye saus van bokbier met Amsterdamse uitjes,
    knol en buikspek

    € 24,50
  • Tournedos paddenstoelen, peperroomsaus en gedroogd
    serranoham
    € 32,50
  • Eendenborstfilet op geglaceerde bospeentjes met portjus € 23,00

Nagerechten

  • Bavarois van bosvruchten met hangop en rood fruit
    € 9,00
  • Vijgensorbetijs huisgemaakt met room van kokos en vijg
    € 9,00
  • Parfait van kaneel met stoofpeertjes en vanillesaus
    € 9,00
  • Pannacotta van sinaasappel met een hazelnoten brownie en
    een bolletje boerenjongens-ijs
    € 9,00
  • Kaasplankje Chaumes, roche baron, old Amsterdammer,
    geitenkaas, vijg, balsamico en vijgencompote
    € 12,50
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl