Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 11,50 € 42,50
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 16,50 € 52,50
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Buikspek afgelakt met teriyaki, ham van speenvarken, appel en bloedworst € 14,75
  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing € 13,95
  • Tonijn 5 spices met tabouleh, citroenmascarpone, geconfijte tomberries

    € 16,75
  • Zalm trio: bavarois, bonbon met Hollandse garnalen en tartaar. Sjalot compote, venkel en dillemayonaise € 15,50

Soepen

  • Courgette preisoepvinkje met bolletjes mozzarella € 7,75
  • Groninger mosterdsoep (V mogelijk)vinkje met spekjes en croûtons € 7,75
  • Knolselderijsoep (V mogelijk)vinkje met Hollandse garnalen, en kervel € 8,50

Warme voorgerechten

  • Coquilles met panchetta, kerriemayonaise, appel en kruidenrisotto


    € 16,75
  • Kastanje paddenstoelenvinkje met brie, courgette, spinazie en risotto € 14,50
  • Sukade gegaard in verschillende kruiden met spek op een stamppotje van little gem en tomaat € 14,75

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Bladerdeeg metvinkje geitenkaas, groene asperges, gepofte tomaat, walnoot en balsamico € 17,50
  • Muffinsvinkje van broccoli, kaas, zongedroogde tomaat, basilicum en tomatensaus € 17,50
  • Provençaalse lasagne vinkje ricotta, spinazie, tomaat en knoflook € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Visstoof met citroengras, kokos en knoflook. Met rijst op Syrische wijze € 25,00
  • Zalmfilet met kruidenkorst van Provençaalse kruiden, pesto, gesmoorde little gem € 24,50
  • Pieterman filets gegrilde polenta, doperwten crème en dillesaus € 24,50

Hoofdgerechten vlees

  • Eendenborstfilet met Calvados-saus en appel € 25,00
  • Varkenshaas gevuld met brie, panchetta met romige champignonsaus en kruidenrisotto € 24,50
  • Tournedos met chimichurrysaus, stamppotje van little gem en tomaat
    € 33,00

Nagerechten

  • Citroen kwarktaartje met blauwe bessen en sabayon van blauwe bes met citroen-ijs € 9,50
  • Peren bavarois met sabayon van peer en caramel-ijs € 9,50
  • Sticky toffee pudding met vanille-ijs en gekonfijte sinaasappelschilletjes € 9,50
  • Stroopwafelijs met gelei van stroopwafellikeur en crumble € 9,50
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl