Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 10,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 15,25 € 50,00
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Bonbon van geitenkaasvinkje gelei van biet, parels van geitenkaas, veldsla
    en balsamicosiroop


    € 12,75
  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 13,25
  • Tartaar van rund gelakte buikspek met ketjap, paksoi en mosterdsaus € 14,50
  • Doradefilet en forelmousse salade van witte kool, appel, walnoot
    en gebakken panchetta


    € 12,75

Soepen

  • Groentebouillonvinkje met groene asperge, kwartel ei, taugé en witte kool € 7,25
  • Groninger mosterdsoepvinkje met spekjes en croutons (ook V mogelijk)
    € 7,25
  • Kerriesoep vleugje gember, gamba’s en soepstengel van lente ui € 7,25

Warme voorgerechten

  • Coquilles met gefrituurde ravioli gevuld met spinazie en
    ricotta, met grove mosterdsaus
    € 15,50
  • Lamsrackje gegrild met truffelrisotto bitterballen, pastinaak crème
    en een thijmsaus

    € 14,75
  • Kaasfonduevinkje met bruinbrood en groenten
    € 11,75

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Mini quichesvinkje gevuld met spinazie, courgette, groene
    asperges en gruyère
    € 17,50
  • Proeverij van witlofvinkje :quiche, kroket, gebakken witlof met roquefortsaus

    € 17,50
  • Quinoa hamburger vinkje op een Afrikaans broodje met tomaat,mozzarella, krokante uitjes, sla en tomaten salsa
    gevuld met groenten en brie met een tomatensaus
    € 14,50
  • Tagliatelle met paddenstoelen vinkje knoflookroomsaus rucola Parmezaan en kikkererwten € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauwfilet met tomatensalsa beurre blanc en rode pesto € 24,00
  • Zalmfilet gefrituurde ravioli gevuld met spinazie,
    ricotta en een saus van grove mosterd
    € 23,50
  • Zeebaarsfilet zwarte lintpasta en veldsla met citroen-dillesaus
    € 24,75
  • Tongscharfilet met gebakken witlof en een saus van witbier en rivierkreeftjes
    € 25,50

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Varkenshaas gevuld met mozzarella, tomatentapanade,
    basilicum en pestosaus


    € 23,00
  • Runder entrecote met een raapstelen stamppotje en pepersaus

    € 25,50
  • Tournedos truffelrisotto, groene asperges en bearnaisesaus
    € 32,50
  • Marokkaanse lamsstoof met kikkererwten, tomaat, gember, ras el hanout,couscous en humus
    € 24,50

Nagerechten

  • Huisgemaakt groene appel sorbetijs koffieroom, gemarineerde appel en karamelsaus

    € 9,00
  • Yoghurt pannacotta met aardbeien, lychee en balsamico gel
    € 9,00
  • Witte chocolade bavarois mint, bramen kaviaar, kersen merengue
    en vanillesaus

    € 9,00
  • Tarte tartin van banaan een gelei van banaan en een parfait
    van kokos en Malibu
    € 9,00
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl