Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 11,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 16,50 € 50,00
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Bavarois van makreel met een salade van makreel en wasabi mayonaise
    € 13,25
  • Bonbon vinkje van geitenkaas, gefrituurde geitenkaas met gekonfijte wortel spaghetti € 14,00
  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 13,25
  • Gepekelde hert wilde paddenstoelen tussen wontonvellen
    met mayonaise van soja


    € 15,50
  • Trio van zalm: een bonbon, afgebrand met teriyaki en gekonfijt
    met komkommer salsa
    € 14,75

Soepen

  • Bouillon van wilde eend met wilde padenstoelen € 7,75
  • Groninger mosterdsoep (V mogelijk)vinkje met spekjes en croûtons € 7,25
  • Soep van pastinaak met bosui en Hollandse garnalen
    € 7,75

Warme voorgerechten

  • Langoustine in krokant jasje, kokkels en gesmoorde
    romanasla met tomaten-vinaigrette


    € 15,75
  • (V) Bakje van broodvinkje gevuld met kaasfondue hierbij groentes van
    ‘al wat het land en de kas ons biedt’

    € 14,50
  • Bavette met chimichurri saus en ratatouille € 14,00

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Groente curryvinkje met noten rijst en naanbrood € 17,50
  • Quichesvinkje gevuld met courgette, tomaat, rode ui en geitenkaas € 17,50
  • Taco’s vinkje met zwarte bonen, courgette, paprika, broccoli, quacamole, tomaat en knoflooksaus schapenkaas
    € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Doradefilet met krokante korst van panko en kruiden ,
    ratatouille en tomaat-basilicum beurre blanc
    € 24,75
  • Zalmfilet met Hollandaise saus en gesmoorde romanasla
    € 23,75
  • Zeebaarsfilet met pastinaak crème met saus van bosui en kokkels € 25,50
  • Mul op mediterraanse wijze met tomaat vinaigrette
    € 23,75

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Eendenborstfilet met hete bliksem en port-jus € 24,50
  • Varkenshaas gevuld met brie en cashewnoten en chimichurri saus
    € 23,75
  • Hertenrugfilet met wilde paddenstoelen, pastinaak crème en rode wijnsausmet truffelaardappelpuree en provinciaalse saus € 29,75
  • Tournedos met paddenstoelenrisotto en truffelsaus

    € 32,50
  • Wild: Stoofpotje van wild en rackje van wildzwijn met paddenstoelensaus

    € 26,50

Nagerechten

  • Chocolade genot: brownie, moelleux, witte chocolade ijs en chocomousse
    € 9,00
  • Huisgemaakt bramenijs met Griekse yoghurt, muesli en bosvruchten
    € 9,00
  • Kaasplankje € 13,50
  • Bavarois van bloedsinaasappel met sabayon van bloedsinaasappel € 9,00
  • Appel brood pudding met vanillesaus en amaretto-ijs
    € 9,00
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl