Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 11,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 16,50 € 50,00
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 13,25
  • Lamsham met geitenkaas ingesmeerd met honing en hazelnoot, salade van
    groene asperges, piccalilly mayonaise, krokante truffelaardappel
    € 14,00
  • Proeverij van vis: Gemarineerde coquille omwikkeld met serranoham,
    met geroosterde gele paprika
    Cappuccino van doperwten waarin Hollandse garnalen
    Gepekelde kabeljauw met remoulade

    € 15,00
  • Vis taartje van gerookte zalm en forelmousse met een schaaldieren mayonaise € 14,50

Soepen

  • Groninger mosterdsoep (V mogelijk)vinkje met spekjes en croûtons € 7,25
  • Soep van gepofte gele paprika (V mogelijk)vinkje met gepekelde kabeljauw € 8,50
  • Uiensoep met bruinbier Gyosa en krokante Parmezaan
    € 7,25

Warme voorgerechten

  • lamsschouder met komijn van de Green Egg Aubergine-kroketjes en dip van oystersaus

    € 14,00
  • Gebakken gamba’s met krabrisotto, jus van schaaldieren en sponge cake van oude kaas
    € 14,75
  • Huisgemaakte loempia’s (V mogelijk)vinkje gevuld met onder andere parelhoen, pp courgette-spaghetti en een zoetzuur sausje. € 12,00

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Lasagnevinkje op provinciaalse wijze, gegrilde groenten en geitenkaas € 17,50
  • Quichesvinkje met witlof, lente ui, spitskool, gorgonzola en hazelnoot € 17,50
  • Taco’s vinkje met zwarte bonen, courgette, paprika, broccoli, quacamole, tomaat en knoflooksaus schapenkaas
    € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Kabeljauwfilet met in knoflookolie gemarineerde anijschampignons, roergebakken spinazie en tomatensalsa € 24,75
  • Rode poonfilet met courgette-spaghetti, beurre blanc met ansjovis
    € 26,75
  • Zalmfilet gestoofde paksoi en krabrisotto met
    schaaldierensaus en sesam
    € 23,50

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Varkenshaas omwikkeld met buikspek en gele paprika, hierbij
    chimichurri-marinade en rode pestosaus

    € 23,50
  • Kalfslende en croûte met truffelaardappelpuree en provinciaalse saus € 27,25
  • Tournedos gegrilde groene asperges en Amsterdamse ui met appelstroop-port saus

    € 32,50
  • Iers lamsstoofpotje met Guinness en een gegrild Iers lamsrackje
    met puree van sojabonen en lichte mosterdsmaak

    € 25,00

Nagerechten

  • Amerikaanse pancake met warme sinaasappelsaus en partjes sinaasappel,
    zoute caramel en caramel-ijs
    € 9,00
  • Huisgemaakte mangosorbetijs ingerold in kokos, ananas tartaar en schuim van chocolade

    € 9,00
  • Crème brulee met tonkabonen en bolletje malaga roomijs € 9,00
  • Bavarois van passievrucht compote van framboos en koude vanille sabayon
    € 9,00
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl