Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze menukaart

Gerechten met een vinkje zijn vegetarisch of vegetarisch verkrijgbaar.

Verrassingsmenu

Dit menu is door onze chef-kok en zijn team uit dagverse producten samengesteld.

  • Drie gangen Wijnarrangement (2 glazen): € 10,50 € 40,00
  • Vier gangen Wijnarrangement (3 glazen): € 15,25 € 50,00
  • Vijf gangen Wijnarrangement (4 glazen): € 21,50
    Ons vijf gangen verrassingsmenu is te bestellen
    tot 20.00 uur
    € 60,00

Koude voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas Geserveerd met Parmezaan, zongedroogde tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing. € 13,25
  • Ceviche van tonijn en zwaardvis venkelmousse, veldsla met pompoen,
    overgoten met limoenvinaigrette
    € 14,50
  • Eendenborst huisgerookt op de Green Egg, in port gemarineerde
    paddenstoelen, geraspte Spaanse schapenkaas, creme van eendenlever en sesam-mosterdsaus
    € 14,00
  • Garnalen cocktail met stukjes appel en ui, cocktailsaus en avocadomousse € 16,50
  • Carpaccio van rode bietvinkje balsamico parels, gebakken bloemkool en
    zachte geitenkaas



    € 11,75

Soepen

  • Groninger mosterdsoep (V mogelijk)vinkje met spekjes en croûtons € 7,25
  • Paddenstoelenbouillon met taugé en huisgerookte eend
    € 7,25
  • Spinaziesoepvinkje met geitenkaas en kaviaar van eigeel € 7,25

Warme voorgerechten

  • Bavette van de Green Egg met crème van knolselderij en Stroganoffsaus
    € 14,50
  • Gevulde portobellovinkje met duxelles van paddenstoelen en walnoot, hierbij geitenkaas en pompoenrisotto met schuim van Parmezaan

    € 12,75
  • Coquilles in schelp gebakken bloemkool, krokante zilveruitjes en
    tomatensalsa

    € 15,50

Hoofdgerechten vegetarisch

  • Goulashvinkje van aubergines, paprika, ui, noten en knoflook met notenrijst
    € 17,50
  • Quichesvinkje gevuld met paddenstoelen, tomaat, cashews, spinazie en Spaanse schapenkaas
    € 17,50
  • Quinoa hamburger vinkje op een Afrikaans broodje met tomaat,mozzarella, krokante uitjes, sla en tomaten salsa
    gevuld met groenten en brie met een tomatensaus
    € 14,50
  • Gebakken gnocchivinkje met courgette, huisgemaakte pesto, zongedroogde
    tomaat en schuim van Parmezaan
    € 17,50

Hoofdgerechten vis

  • Claressefilet met doperwten-crème en schuim van Parmezaan
    en rivierkreeftjes
    € 22,50
  • Snoekbaarsfilet met gebakken bloemkool en groene pepersaus waarin crème fraiche € 24,50
  • Zeeduivelfilet met rauwe ham, gepofte aubergine en zeekraal met
    witte wijnsaus en kokkels
    € 24,00
  • Zalmfilet op roergebakken spinazie, kaviaar van eigeel, beurre
    blanc met roze bessen
    € 23,50

Hoofdgerechten vlees

  • Châteu Briand Stroganoff Min. 2 personen, aan tafel bereid. per persoon: € 34,50
  • Varkenshaas gevuld met duxelles van paddenstoelen en walnoot
    met saus van serranoham
    € 23,00
  • Eendenborst pompoenrisotto, gekonfijte sjalot en port jus € 25,00
  • Tournedos stamppotje van boerenkool, rode wijnsaus,
    droge worst en mollebonen
    € 32,50
  • Bœuf bourguignon met spek, champignon, spek, wortelen en
    tamme kastanje puree
    € 24,50

Nagerechten

  • Geflambeerde kersen Vanille-ijs en slagroom per persoon: € 15,00
  • Huisgemaakte cheesecake met kersengelei en een witte chocolade-bonbon
    van crème brulee en hazelnoot
    € 9,00
  • Pecan noten en caramel merengue met huisgemaakte blauwe bessen-ijs en vanillesaus
    € 9,00
  • Huisgemaakt rabarber-ijs sinaasappelschuim en marshmallows € 9,00
  • Bavarois van peer en kaneel bastogne-kruim en gesuikerde walnoten kersen merengue en vanillesaus € 9,00
 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl