Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze keuzemenu's

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas,
zongedroogde
tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing
of
Ceviche van tonijn en zwaardvis, venkelmousse, veldsla met
pompoen, overgoten met limoenvinaigrette



*~*~*


Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons
of
(V) Gevulde portobello met duxelles van paddenstoelen en walnoot,
hierbij geitenkaas en pompoenrisotto met schuim van Parmezaan



*~*~*


(V) Quiches gevuld met paddenstoelen, tomaat, cashews, spinazie
en Spaanse schapenkaas

of
Zalmfilet op roergebakken spinazie, kaviaar van eigeel, beurre blanc met roze bessen
of
Varkenshaas gevuld met duxelles van paddenstoelen en walnoot
met saus van serranoham


*~*~*


Huisgemaakte bavarois van peer en kaneel met Bastognekruim
en gesuikerde walnoten
o
f
Huisgemaakt rabarber-ijs met sinaasappelschuim en marshmallows


3 gangen € 37,50
4 gangen € 42,50

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl