Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze keuzemenu's

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, zongedroogde
tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing
of
Doradefilet en forelmousse, salade van witte kool, appel,
walnoot en gebakken panchetta

*~*~*

Kerriesoep met een vleugje gember, gamba’s en soepstengel van lente ui
of
(V) Kaasfondue met bruinbrood en groenten

*~*~*

Zalmfilet met gefrituurde ravioli gevuld met spinazie en ricotta
en een saus van grove mosterd
of
Varkenshaas gevuld met mozzarella, tomatentapanade, basilicum en pestosaus
of
(V) Mini quiches gevuld met spinazie, courgette, groene asperges en gruyère

*~*~*

Huisgemaakt groene appel sorbetijs met koffieroom,
gemarineerde
appel en karamelsaus
of
Witte chocolade bavarois met mint, bramen kaviaar, kersen merengue en vanillesaus

 

3 gangen € 37,50
4 gangen € 42,50

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl