Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze keuzemenu's

 

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, zongedroogde
tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing
of
Gemarineerde zalm met teriyaki-ketjap, licht gebrand
met spitskool cannelloni

*~*~*

(Ook V) Groninger mosterdsoep met spekjes en croûtons
of
Rundersukade gegaard in verschillende kruiden en groenten met
een stamppotje van andijvie

*~*~*

Heilbot met venkel en dille-bieslook vinaigrette
of
Varkenshaas gevuld met brie en cashewnoten met tijmsaus
of
(V) Mini quiches met aubergine, tomaat, rode ui en geitenkaas

*~*~*

Huisgemaakt vijgensorbetijs, room van kokos en vijg
of
Bavarois van bosvruchten met hangop en rood fruit   


3 gangen € 37,50
4 gangen € 42,50

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl