Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, zongedroogde
tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing
of
Zalmtrio: bavarois, bonbon met Hollandse garnalen en tartaar vergezeld
van sjalot compote, venkel en dille mayonaise
*~*~**~*~*
Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons, kan ook (V)
of
(V) Kastanje paddenstoelen met brie, courgette, spinazie en risotto
*~*~**~*~*
(V) Muffins van broccoli, kaas, zongedroogde tomaatjes, basilicum en tomatensaus
of
Pieterman met gegrilde polenta, doperwten crème en dille saus
of
Varkenshaas gevuld met brie. Panchetta, tomatensaus en kruidenrisotto
*~*~**~*~*
Peren bavarois met sabayon van peer en caramel-ijs
of
Stroopwafelijs met een gelei van stroopwafellikeur en crumble
3 gangen € 40,00
4 gangen € 46,50
Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel
Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06
Email: info@hotelboschhuis.nl