Achtergrondafbeelding
 
 
 

Onze keuzemenu's

 

Carpaccio van ossenhaas geserveerd met Parmezaanse kaas, zongedroogde

tomaatjes, pijnboompitten en pestodressing

of

Zalmtrio: bavarois, bonbon met Hollandse garnalen en tartaar vergezeld

van sjalot compote, venkel en dille mayonaise

*~*~**~*~*

Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons, kan ook (V)

of

(V) Kastanje paddenstoelen met brie, courgette, spinazie en risotto

*~*~**~*~*

(V) Muffins van broccoli, kaas, zongedroogde tomaatjes, basilicum en tomatensaus

of

Pieterman met gegrilde polenta, doperwten crème en dille saus 

of

Varkenshaas gevuld met brie. Panchetta, tomatensaus en kruidenrisotto

*~*~**~*~*

Peren bavarois met sabayon van peer en caramel-ijs

of

Stroopwafelijs met een gelei van stroopwafellikeur en crumble

 

 

3 gangen € 40,00

4 gangen € 46,50

 

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl