Achtergrondafbeelding
 
 
 

Menusuggesties

ALLE MENU SUGGETIES TOT 25 PERSONEN

VOORAF RESERVEREN EN UW KEUZE DOORGEVEN
MENU 1 € 25,00

Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons of groentesoep

*≈*≈*
Heekfilet, witte wijnsaus en rivierkreeftenstaartjes  of
Schnitzel met zigeunersaus

*≈*≈*

Bosvruchtenyoghurt ijs met slagroom


MENU 2  € 29,50

Ardenner ham met meloen

*≈*≈*

Victoriabaars filet gestoofd in dille, witte wijn, citroen en room  of

Diamanthaas met champignon roomsaus

*≈*≈*

Hangop met rood fruit en bolletje huisgemaakt ijs


MENU 3  € 32,50

Frisse salade met combinatie van gerookte zalm, zalmmousse en zalmtartaar met crème fraîche

*≈*≈*

Varkenshaas met twee soorten saus

*≈*≈*

Crème brûlee


MENU 4  € 37,50

Carpaccio van ossenhaas met sla, Parmezaan, zongedroogde tomaat, overgoten met pestodressing

*≈*≈*

Gebakken heilbot omwikkeld met Parmaham, Hollandaise saus
of
Runder ribeye met gorgonzolasaus

*≈*≈*

Chocolademousse met yoghurtijs


MENU 5  € 47,00

Hollandse garnalencocktail met een mousse van gerookte forel
en zalm met kappertjes en crème fraiche

*≈*≈*

Kabeljauw gestoofd in witte wijn, citroen, dille en room
of
Kalfsentrecote met wilde paddenstoelen en saus van rode bessen

*≈*≈*

Bananen parfait met gebrande banaan


MENU 6  € 61,50

Etagiere met daarop verschillende voorgerechten

*≈*≈*

Zachte spinaziesoep met quenelle van geitenkaas

*≈*≈*

Tournedos met rode portsaus waarin rookspek
of
Tongschar op een bedje van zuurkool met Hollandaise saus

*≈*≈*
Grand dessert

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl