ALLE MENU SUGGETIES TOT 25 PERSONEN
VOORAF RESERVEREN EN UW KEUZE DOORGEVEN
MENU 1 € 25,00
Groninger mosterdsoep met spekjes en croutons of groentesoep
*≈*≈*
Heekfilet, witte wijnsaus en rivierkreeftenstaartjes of
Schnitzel met zigeunersaus
*≈*≈*
Bosvruchtenyoghurt ijs met slagroom
MENU 2 € 29,50
Ardenner ham met meloen
*≈*≈*
Victoriabaars filet gestoofd in dille, witte wijn, citroen en room of
Diamanthaas met champignon roomsaus
*≈*≈*
Hangop met rood fruit en bolletje huisgemaakt ijs
MENU 3 € 32,50
Frisse salade met combinatie van gerookte zalm, zalmmousse en zalmtartaar met crème fraîche
*≈*≈*
Varkenshaas met twee soorten saus
*≈*≈*
Crème brûlee
MENU 4 € 37,50
Carpaccio van ossenhaas met sla, Parmezaan, zongedroogde tomaat, overgoten met pestodressing
*≈*≈*
Gebakken heilbot omwikkeld met Parmaham, Hollandaise saus
of
Runder ribeye met gorgonzolasaus
*≈*≈*
Chocolademousse met yoghurtijs
MENU 5 € 47,00
Hollandse garnalencocktail met een mousse van gerookte forel
en zalm met kappertjes en crème fraiche
*≈*≈*
Kabeljauw gestoofd in witte wijn, citroen, dille en room
of
Kalfsentrecote met wilde paddenstoelen en saus van rode bessen
*≈*≈*
Bananen parfait met gebrande banaan
MENU 6 € 61,50
Etagiere met daarop verschillende voorgerechten
*≈*≈*
Zachte spinaziesoep met quenelle van geitenkaas
*≈*≈*
Tournedos met rode portsaus waarin rookspek
of
Tongschar op een bedje van zuurkool met Hollandaise saus
*≈*≈*
Grand dessert
Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel
Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06
Email: info@hotelboschhuis.nl