Achtergrondafbeelding
 
 
 

Buffetten

BUFFETSUGGESTIES 

SUGGESTIE 1  € 22,50 p.p. 
Koud buffet:                                     
Huisgemaakte huzaren salade
Ardenner ham met meloen
Pâté, verschillende vleessoorten
Huisgemaakte zalm salade
Pasta salade met tonijn
Gerookte zalm plankje
Makreel
Forel
Vispaté
Kruidenboter en boter, Tapanade & olijven
Stokbrood & Speltbrood
Diverse sauzen zoals: cocktail, remoulade en kerriesaus

Uitbreiding suggestie 1: € 3,50 p.p.
Hollandse garnalen
Heilbot
Graved lachs                                     
Ganda ham
Serrano ham


Suggestie 2 € 24,00 p.p.      
Warm buffet :
Heekfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Ovenschotel van gehakt,  tomaat, tijm , paprika,
oregano, aardappelpartjes gegratineerd met kaas
Varkenshaas medaillons met champignonsaus
Aardappelpuree met verse kruiden
Warme groenten
Gemengde salade


Suggestie 3 € 24,00 p.p.       
Warm buffet:
Tongrolletjes met zalm in wittewijnsaus met dille
Pittige runderstoof
Rollade met roze pepertjes jus
Couscous met prei, paprikablokjes, tomaatblokjes, sugarsnaps, en hazelnootstukjes
Rijst
Pastasalade met feta, bleekselderij, paprika


SUGGESTIE 4  € 27,50 p.p
Warm buffet:
Kippendijen in een groene Thaise curry met rauwe ham
Victoriabaars met tomatensaus en bieslook
Saté met kroepoek en adjar
Gebakken aardappelen
Pommes friet
Warme groenten
Griekse salade

Dessert buffet:       
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit
Slagroom en vuurwerk                             
         

SUGGESTIE 5 € 32,50 p.p                
Keuze uit twee soorten soep
zoals b.v. groente en mosterdsoep
Molensteenbrood en stokbrood met
kruidenboter en roomboter

Warm buffet
Heekfilet met gegrilde paksoi en cherry tomaatjes
Schnitzeltjes met zigeunersaus
Stoofpotje van rundvlees in pikante saus
Gebakken aardappelen
Gemengde salade
Rijst
Sperzie boontjes gewokt met chili

Dessert buffet:                              
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit
Slagroom en vuurwerk       


SUGGESTIE 6  € 44,50 p.p.
Koud buffet:                                  
Huisgemaakte huzaren salade
Ardenner ham met meloen
Pâté, verschillende vleessoorten
Huisgemaakte zalm salade
Pasta salade met tonijn
Gerookte zalm plankje
Makreel
Forel
Vispaté
Kruidenboter en boter, Tapanade & olijven
Stokbrood & Speltbrood
Diverse sauzen zoals: cocktail, remoulade en kerriesaus

Warm buffet:
Varkenshaasmedaillons met een champignonroomsaus
Zalmfilet met gegrilde paksoi en gepofte kerstomaatjes
Gebakken aardappelen
Pommes friet
Verse groente
Griekse salade

Dessert buffet: 
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit
Slagroom en vuurwerk  


SUGGESTIE 7  € 44,50 p.p.               
Koud buffet:  
Huisgemaakte huzaren salade
Ardenner ham met meloen
Pâté, verschillende vleessoorten
Huisgemaakte zalm salade
Pasta salade met tonijn
Gerookte zalm plankje
Makreel
Forel
Vispaté
Kruidenboter en boter, Tapanade & olijven
Stokbrood & Speltbrood
Diverse sauzen zoals: cocktail, remoulade en kerriesaus

Warm buffet: 
Diamanthaas met een champignonroomsaus
Kabeljauw met spinazie cherrytomaatjes
Rollade met roze pepertjes jus
Gebakken aardappelen
Rijst
Verse groente
Griekse salade

Dessert buffet:  
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit
Slagroom en vuurwerk  


SUGGESTIE 8  € 57,50 p.p.
Voorgerecht   
Etagiere met verschillende koude voorgerechten geserveerd
met drie dressings, brood met boter en tapanade (op tafel geserveerd)

Warm buffet:      
Hele ossenhazen
Lamsrollade met een honing–tijmsaus
Zeebaars op zwarte pasta en botersaus
Kabeljauw met spinazie cherrytomaatjes
Gekookte krielaardappeltjes
Gebakken aardappelen
Verse groente
Griekse salade

Dessert buffet: 
Vanille pannacotta
Verschillende ijstaarten
Bavarois
Vers fruit
Slagroom en vuurwerk         
                                                           

SUGGESTIE 9
Tapas buffetje € 27,50 p.p.
Soep
Pittige kerrie soep met prei

Huisgemaakte kruidenboter, cajun boter, aioli, tapenade en olijven met diverse soorten brood
Hollandse garnalen cocktail in glaasjes
Forel mousse in amuse glaasjes
Huisgerookte eendenborst in amuse glaasjes
Carpaccio van ossenhaas in glaasje/op blaadje
Zalmplank
Diverse hamsoorten dungesneden (o.a. Serranoham, Schwarzwalder ham)
Kaasplank met brie, Gorgonzola en Roche Baron, Reypenaar toast en amandel vijgenbrood en dadel Notenbrood

Warm gerecht
Quiche


SUGGESTIE 10
Tapas buffetje € 35,50 p.p.
Soep
Pittige kerrie soep met prei

Huisgemaakte kruidenboter, cajun boter, aioli, tapenade en olijven met diverse soorten brood
Hollandse garnalen cocktail in glaasjes
Forel mousse in amuse glaasjes
Huisgerookte eendenborst in amuse glaasjes
Carpaccio van ossenhaas in glaasje/op blaadje
Zalmplank
Diverse hamsoorten dungesneden (o.a. Serranoham, Schwarzwalder ham)
Kaasplank met brie, Gorgonzola en Roche Baron, Reypenaar toast en amandel vijgenbrood en dadel Notenbrood

Warme gerechten
Quiche
Saté met kroepoek en adjar
Inktvisringen
Pittige gehaktballetjes in tomatensaus met knoflook
-----------------------------------------------------------------------
Extra dessert gerechtjes
Vanille pannacotta
Crème brûlee
Hangop met rood fruit
€ 6,50 p.p.                                  

 

Walking Diner

Een ‘walking diner’ is een compleet diner dat bestaat uit kleine gerechtjes waarbij u niet gebonden bent aan uw zitplaats aan een tafel. Deze vorm van dineren is tegenwoordig erg populair bij bedrijfsfeesten,  personeelsuitjes, familiediners. U komt bij een walking diner op een gezellige manier in contact met verschillende mensen uit uw gezelschap, omdat u niet de hele avond op dezelfde plek aan tafel hoeft te zitten.

De gerechtjes worden uitgeserveerd op servies en ze zijn makkelijk te eten. Zo komen er glaasjes, amuselepels, hippe prikkers. Er zit telkens een klein half uur tussen het serveren van ieder gerecht.


Suggestie a: € 32,50
Fijn gesneden runderhaas met Parmezaanse kaas, kruidige croutons, pijnboompitjes en pestodressing                                           

Forelmousse met gerookte zalm

Pittig kerrie soepje met stukjes fijne kip en lente ui

Gegrilde zalmspies gemarineerd in ketjap-knoflookmarinade op een
bedje van wokgroenten

Rundvlees gestoofd in pittige paddenstoelensaus met tuinkruidenpuree

Verse ananas met Grand Marnier en kokos ijs


Suggestie b: € 36,50   
Flinterdunne kalfsrosbief met gemarineerde oesterzwam en rucola

Licht gebonden vissoepje met gebakken coquilles

Geroosterd stukje kloostervarken, Groningse mosterdzalf en in Franse
cognac gepocheerde pruimen

Gamba spiesje in een pittige peper-karamelsaus en ijsbergsalade

Kalfssukade met tuinkruidenpuree en een portsiroop

Grutze met hangop van yoghurt en vanillecrème

 

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl