Achtergrondafbeelding
 
 
 

Opening vanaf 1 juni 12 uur

Datum: 01 juni 2020

Wanneer we op 1 juni 2020 om 12.00 uur weer de deuren openen dan verandert er het één en ander, het zal een omschakeling zijn maar het komt hier op neer: 

* Maximaal 30 gasten in het café, maximaal 30 gasten in het restaurant.

* U moet reserveren voor zowel lunch, diner als ook voor koffie/gebak. ZIE ONZE NIEUWE RESERVERINGSTOOL op de home pagina. Dit zijn twee links: 1 voor café en 1 voor het restaurant

* Bij binnenkomst vraagt een medewerker of u klachten heeft als: verkouden, koorts. Zo ja: zult u niet binnen en buiten plaats  mogen nemen en zien we u graag een andere keer terug. 

* Maximaal met twee personen aan een tafel tenzij u uit hetzelfde huishouden komt.

* Tafels op het terras en binnen mogen niet worden verschoven/aan elkaar geplaatst worden. Alles staat op 1,5 meter afstand van elkaar.

* Er kunnen nog geen festiviteiten plaats vinden tot nader besluit van het kabinet. Ook geen vergaderingen/cursussen boven de 8 personen.

* Men mag niet met vrienden gezellig komen borrelen/dineren/ 'High Winen' etc., alleen met familie aan eenzelfde tafel borrelen/dineren etc. 

* Wanneer men een hotelkamer reserveert en men wil dineren dan moet dat vooraf gereserveerd worden om teleurstelling te voorkomen (we zullen snel vol zijn in ons restaurant en café).

* Als er aanvullingen komen vanuit de regering dan plaatsen we die op onze website.

 
 

Hotel Boschhuis
Boslaan 6
9561 LH, Ter Apel

Tel.: (+031) (0) 599 58 12 08
Fax.: (+031) (0) 599 58 19 06

Email: info@hotelboschhuis.nl